MAALIPINNAN SUOJAUS

Maalipinnan suojaus

Pinnoitteella suojaat ajoneuvosi maalipintaa epäpuhtauksilta, tielialta, suolalta, uv-säteilyltä ja kemikaaleilta useammaksi vuodeksi yhdellä käsittelyllä.

Pinnoite ehkäisee naarmuuntumista, sillä se muodostaa lasimaisen läpinäkyvän kalvon maalipinnan suojaksi joka lisää maalipinnan kiiltoa auttaen pitämään ajoneuvon mahdollisimman hyvän näköisenä pitkään.

Pinnoitteiden ominaisuuksiin kuuluu kiilto, hylkivyys, itsestään puhdistuvuus, kovuus ja kesto. Nämä vaihtelevat eri tasoisten pinnoiteiden välillä.

Pinnoitteella pystytään suojaamaan maalipinta, vanteet sekä maalaamattomat muovit. Myös lasit, nahat ja tekstiilit voidaan suojata materiaalille sopivalla pinnoitteella.

Maalipinnan suojakalvo suojaa maalipintaa kiveniskuilta, naarmuilta ja muilta mekaanisilta rasituksilta.
Käytämme jokaisessa maalipinnan suojakalvotuksessa kalvoa joka sisältää itsestään korjaantuvuuden sekä hylkivän topcoatin tai mikäli loppu auto pinnoitetaan niin pinnoitetaan myös kalvotetut osat.

Yleisimpiä kalvotettavia osia on kiveniskuille ja naarmuille alttiit paikat kuten helmat ja takapuskurin yläreuna.
Lisäksi kalliit ajovalot ovat yleisiä suojauksen kohteita. Modernit ajovalot voivat maksaa tuhansia euroja ja kalvo suojaa niitä mekaaniselta rasitukselta ja estää haalistumisen.

Jokainen suojaus käsittely räätälöidään tarpeiden mukaan. Suojauksen valintaan vaikuttaa miten ajoneuvoa pestään ja kuinka usein, minkälaista ajoa kertyy sekä miltä maalipinta halutaan suojattavan.

Modesta on pieni, erittäin korkealuokkaisten pinnoitteiden valmistaja Takamatsusta, Japanista. Vuosien varrella Modesta on saavuttanut maailmanlaajuista mainetta ja tunnettavuutta kehittämällä sekä suunnittelemalla hyvin eksklusiivisia tuotteita, samalla kun se on pysynyt uskollisena arvoille, jotka ovat muokanneet paitsi meidän omaa liiketoimintaamme, mutta myös koko autonhoidon toimialaa.

Modesta juontaa juurensa vuoteen 2005 ja se on yksi vanhimmista autojen pinnoitealan yrityksistä. Alan edelläkävijänä Modesta esitteli ensimmäisenä joukon innovaatioita, joita monet kilpailijat jäljittelevät nykyään, mukaan lukien pinnoitteiden pakollinen infrapunakovettuminen, erikoistuotteet jotka ovat saatavilla vain huolellisesti koulutetuille ammattilaisille, maailmanlaajuiset konferenssit ja monia muita innovaatioita.

Käsittelyt

Hinnat ovat mallia alkaen. Lähtökohtaisesti jokainen pinnoitus räätälöidään asiakkaan tarpeita täydentäväksi, sillä jokainen pinnoite soveltuu erilaiseen käyttöön.
Kysy tarjous ajoneuvollesi, niin räätälöidään tarpeisiin ja toiveisiin parhaiten soveltuva suojaus käsittely ajoneuvollesi. 
Hinnat sisältävät alv:n.

MAALIPINTA

MODESTA BC-05 ADVANCED WATER-REPELLENT GLASS COATING

Alk. 1500€

BC-05 jos olet autoalan harrastaja, joka vaatii aina täydellisyyttä ajoneuvolleen, jokaisessa tilanteessa niin BC-05 on sinulle sopiva pinnoite! BC-05 muodostaa erittäin kestävän kirkkaan lasipinnoitteen maalipinnalle ja tuottaa ainutlaatuisen "karamellimaisen" kiillon (Candy Like Gloss). Se on äärimmäisen hydrofobinen, eli erittäin vettähylkivä ja kestää tehokkaasti maanteiltä tulevia saasteita, kuten maantielikaa, suolaa, jarrupölyä, itikoita ja muita maanteiltä tulevia likoja.

BC-05 pinnoitteella on todella vahva kemikaalien kesto (ph1-14). BC-05 tarjoaa yhden markkinoiden parhaimmista pinnoitteen kestävyys, suorituskyky ja laatu suhteista. BC-05 asennettuna Modestan P-01A Primerin kanssa, luo reilusti yli 10(µ) mikron paksuisen suojan ajoneuvollesi.

BC-05 soveltuu parhaiten ajoneuvolle, jonka puhtauden ylläpitämiseen panostetaan jokaisessa pesussa ja se suoritetaan oikeaoppisesti. Harjakoneessa käytettäviin autoihin emme suositele tätä pinnoitetta.

Hinta sisältää kevyen kiillotuksen Modesta P-01A Primerilla. Lisä kiillotus katsotaan autokohtaisesti. 

MAALIPINTA

MODESTA BC-04 NANO-TITANIUM GLASS COATING

Alk. 1300€

BC-04 on erittäin kestävä ja sillä on todella vahva kemikaalien kesto (ph1-14). BC-04 tarjoaa yhden markkinoiden parhaimmista pinnoitteen kestävyys, suorituskyky ja laatu suhteista. BC-04 asennettuna Modestan P-01A Primerin kanssa, luo reilusti yli 10(µ) mikron paksuisen suojan ajoneuvollesi.

BC-04 luo todella vahvan ja silmiä miellyttävän kiillon ja mahtavat heijastukset ajoneuvon pinnalle, mitkä kestää todella pitkään. BC-04 pinnoitteen luoma suojapinta on myös kovuusluokaltaa yksi Modestan kovimmista ja se kestää jopa 900°C asteen lämpötiloja, eli kuuma jarrupölykään ei sitä helposti vahingoita.

Mielenkiintoisesti BC-04 ei pyri olemaan perinteinen hydrofobinen pinnoite, vaan sen vahvuus piilee sen kyvyssä luoda hydrofiilinen suojapinta, perinteisen hydrofobisen suojapinnan sijasta. Tämä tarkoittaa, että BC-04 pyrkii veden pisaroitumis tyylisen hydrofobisuuden sijaan houkuttelemaan veden luomaan suurempia alueita ja valuttamaan ne pois maalipinnalta yhdellä kerralla, jättäen esim. vähemmän kalkkiläikkiä jättäviä vesipisaroita maalipinnalle. Tämän ainutlaatuisen hydrofiilisyytensä ansiosta BC-04 kykenee pitämään ajoneuvosi puhtaana viikkoja vähäisellä ylläpidolla.

BC-04 on Suomessa eniten asennettu pinnoite Modestan pinnoitteista. Hydrofiilisyyden ansiosta se soveltuu useimmista käyttäjistä, sillä se ei tukkeudu yhtä helposti kuin hydrofobinen pinnoite ja pintaan ei kerry yhtä helposti kalkkia. BC-04 pyrkii pitämään ajoneuvosi mahdollisimman puhtaana vähäisellä ylläpidolla.

Käsittely sisältää kevyen kiillotuksen Modesta P-01A Primerilla. Lisä kiillotuksen tarve katsotaan autokohtaisesti.

MAALIPINTA

MODESTA BC-X PAINT COATING

Alk. 1000€

BC-X on ihanteellinen päivittäiseen ajoon tarkoitetuille ajoneuvoille! BC-X tarjoaa myös parhaan hinta-suorituskyky-laatu -suhteen Modestan pinnoitteista. BC-X tarjoaa täydellisen tasapainon niin kiillon, kestävyyden kuin myös hydrofobisen suorituskyvyn välillä. Se on poikkeuksellisen hydrofobinen, mikä auttaa pitämään ajoneuvosi puhtaana viikkoja vähäisellä ylläpitotarpeella.

BC-X soveltuu parhaiten ajoneuvoihin, joiden puhtautta ylläpidetään säännöllisesti.

Käsittely sisältää kevyen kiillotuksen Modesta P-01A Primerilla. Lisä kiilotus katsotaan autokohtaisesti.

MAALIPINTA

MODESTA BC-M MATTE COATING

Alk. 1400€

BC-M pinnoite on suuniteltu nimenomaan matta ja satiini pinnoile. Tällä voidaan suojata maalattu pinta tai teipattu pinta. BC-M pinnoite tarjoaa vastaavanlaisen suojan ja ominaisuudet pinnalle kuin muutkin Modestan pinnoitteet, mutta ilman kiillon lisäystä.

Matta/satiini pinnasta ei pysty kiillottamaan naarmuja pois, joten pinnan suojaaminen BC-M estää pinnan vaurioitumista ja helpottaa puhtaana pitoa.

BC-M soveltuu ajoneuvoille jotka ovat maalattu matta tai satiini lakalla sekä matta/satiinisella maalipinnan suojakalvolla tai teipillä varustettuihin ajoneuvoihin

Käsittely sisältää kaikki tarvittavat pesu vaiheet, ennen pinnoitteen asennusta.

VANTEET & JARRUSATULAT

MODESTA BC-06 HEAT RESISTANT HARD GLASS COATING FOR WHEELS & BODY

Alk. 250€

BC-06 on korkean lämpötilan kestävä pinnoite vanteille ja jarrusatuloille. Tämä pinnoite luo tiiviisti pakatun kolmiulotteisen molekyyli rakenteen, joka takaa pitkäkestoisen suojapinnan. BC-06 kestää jopa 1 300°C lämpötilan, mikä riittää suojaamaan vanteita polttavan kuumalta jarrupölyltä.

BC-06:n merkittävimmät ominaisuudet ovat sen tahrankestävyys ja helppo puhdistettavuus, jotka johtuvat pinnoitteen kovettumisajalla tapahtuvasta reaktiosta infrapunakuivaimen kanssa. Pinnoite estää vanteita hapettumiselta.

BC-06 ruiskutetaan pinnalle, jolloin sillä saadaan tiukemmat välitkin pinnoitettua.

Tällä voidaan suojata myös moottoripyörät sekä muut paikat, jossa vaaditaan kestävyyttä kuumuudelta tai paikat joihin on hankala päästä käsin, kuten ovenvälit ja moottoritila.

BC-06 ei pyri olemaan perinteinen hydrofobinen pinnoite, vaan sen vahvuus piilee sen kyvyssä luoda hydrofiilinen suojapinta, perinteisen hydrofobisen suojapinnan sijasta. Tämä tarkoittaa, että BC-06 pyrkii veden pisaroitumis tyylisen hydrofobisuuden sijaan houkuttelemaan veden luomaan suurempia alueita ja valuttamaan ne pois pinnalta yhdellä kerralla, jättäen esim. vähemmän kalkkiläikkiä jättäviä vesipisaroita pinnalle. Mikäli vanteisiin halutaan hydrofobinen pinnoite onnistuu se lisäämällä BC-06 päälle kerros BC-06TC pinnoitetta. 

BC-06 sopii vanteille, jotka halutaan säilyvän mahdollisimman hyvässä kunnossa ja pysymään puhtaana vähäisellä ylläpidolla.

Vanteiden kiillotuksen tarve katsotaan tapauskohtaisesti.


LASIT

MODESTA EGC EXTERIOR GLASS COATING

Alk. 100€

EGC on kestävä lasipinnoille tarkoitettu pinnoite, joka luo erittäin hydrofobisen, vettähylkivän pinnan tuulilaseihin ja ulkolaseihin. Tämä auttaa pitämään lasit kirkkaina ja sadepisarat pois lasin pinnalta.

Ennen pinnoitusta lasit puhdistetaan Modestan cerium compoundilla, jotta laseista saadaan poistettua kalkkijäämät, epäpuhtaudet ja mahdolliset vanhat lasipinnoitteen jäämät. Tämä antaa laseille maksimaalisen kirkkaan puhtauden.

NAHAT

MODESTA Leather Protection System (LPS)

Alk. 250€

LPS tarjoaa poikkeuksellisen suojan kaikille sisätilojen nahka- ja nahankaltaisille pinnoille. Tämä kaksikomponenttinen järjestelmä suojaa pintoja nesteiden ja lian tunkeutumiselta sekä hankaukselta, tarjoten näin erinomaisen suojan.

Ennen pinnoitusta nahat pestään hellävaraisesti oikeilla aineilla ja välineillä, jotta nahka ei vaurioituisi.

Nahkapintojen suojaus on suositeltavaa ajoneuvon elämänkaaren alussa, nahka olisi mahdollisimman hyvä kuntoinen.

YHTEYDENOTTO

Tuomas on koulutettu autonhoitoalan ammattilainen joka vastaa Salminen Detailing toiminnasta sekä korkeasta laadusta. Voit kysyä häneltä ajoneuvon käsittelylle tarjouksen tai mikäli haluat saada lisätietoa tarjoamistamme palveluista tai käyttämistämme tuotteista. Me välitämme ajoneuvostasi, mikäli sinäkin välität. Jokaiselle ajoneuvolle yksilöllinen käsittely.

Ota yhteyttä

 0400278508

Laadukkaat ja yksilölliset tarpeisiin sekä toiveisiin räätälöidyt detailing-palvelut. Jokainen ajoneuvo on yksilö merkistä riippumatta ja ansaitsee tarpeet täydentävän palvelun. Meillä määrä korvataan laadulla.

© Salminen Detailing