Maalipinnan myllytys

Myllytys, kiillotus, puleeraus kaikilla tarkoitetaan samaa eli maalipinnan ehostamista, jossa lakka- tai maalipintaa ohennetaan jotta naarmut saadaan poistettua.

Myllytyksiä on eri tasoisia ja maalipinnan lähtökunto ja haluttu lopputulos määrittävät minkälaista kiillotusta lähdetään tekemään.
Myllytyksen määrään vaikuttaa ajoneuvon koko, maalipinnan kunto, haluttu lopputulos sekä väri. 
Myllytystä voidaan tehdä esim. 5 tuntia tai 30 tuntia riippuen minkälaista lopputulosta lähdetään hakemaan.

Myllytyksellä maalipinnasta saadaan poistettua naarmuja, hapettumia sekä muita virheitä, jotka eivät ole menneet maalipinnan lävitse. Lisäksi maalipinnan kiiltoa saadaan parannettua myös uusissa autoissa.

Yleisesti myllytyksen yhteydessä naarmuista puhuttaessa käytetään prosentteja. Kuinka paljon prosenttuaalisesti maalipinnalta halutaan naarmuja poistettavan.

Ajoneuvon pesun jälkeen tarkastamme maalipinnan kunnon, jolloin näemme todellisen maalipinnan kunnon ilman mitään naarmuja peittäviä ainesosia pinnassa. 

Voimme myös tarvittaessa tulla luoksenne tarkistamaan maalipinnan kunnon.


Myllytyksen eri vaiheita

  • 1 vaiheinen myllytys
    Yksi vaiheisella kiillotuksella saadaan poistettua kevyitä naarmuja ja palautettua alkuperäistä kiiltoa. Suositeltavaa hyväkuntoisille tai uusille maalipinnoille joissa on kevyitä naarmuja jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä
  • 2 vaiheinen myllytys
     Kaksi vaiheinen kiillotus sisältää maalipinnan kiillotuksen ensiksi karkeammalla yhdistelmällä ja viimmeistelyn hienommalla yhdistelmällä. Tällä saadaan poistettua huomattavasti enemmän naarmuja kuin yksi vaiheisella. Suositeltavaa vanhemmille tai huonokuntoisemmille maalipinnoille, joista halutaan poistettavan keskisyviä tai syvempiä naarmuja. Myös pehmeät ja kova lakkaisiin ajoneuvoihin suositeltavaa on tehdä kaksi vaiheinen kiillotus, jotta lopputuloksesta saadaan parempi.                                                                                                                                     
  • 3 tai useampi vaiheinen myllytys                                                                                                                                                                                         3 tai useampi vaiheinen sisältää useamman eri kiillotuksen eri karkeuksisilla laikoilla ja tahnoilla, jotta pinnasta saataisiin mahdollisimman virheetön. Yleisesti kun lähdetään hakemaan maksimaalista kiiltoa tai näyttely tason lopputulosta on tämä kiillotus sopivin. Mikäli maalipinta on todella naarmuinen ja lopputuloksesta halutaan niin hyvä kuin kiillottamalla on mahdollista tehdä on silloin tämän luokan kiillotus kannattavin. Tähän kategoriaan myös lukeutuu maalipinnan hionta, mikäli maalipinnasta halutaan poistettavan tekstuuria eli maalipinnan epätasaisuutta tai syviä naarmuja. Tällöin lopputuloksesta saadaan mahdollisimman virheetön ja heijastumasta mahdollisimman tasainen.

Hinnasto

Hinnat ovat mallia alkaen. Lopulliseen hintaan vaikuttaa ajoneuvon koko, lähtötilanne, haluttu lopputulos ja väri.
Ota yhteyttä, niin varataan sinulle veloitukseton maalipinnan kunnon kartoitus. Kartoituksessa tarkastamme ajoneuvosi maalipinnan kunnon ja mitä vaaditaan että lopputuloksesta saadan sellainen mitä halutaan tavoiteltavan.


  • Myllytys Alk. 300€ 
YHTEYDENOTTO

Tuomas on koulutettu autonhoitoalan ammattilainen joka vastaa Salminen Detailing toiminnasta sekä korkeasta laadusta. Voit kysyä häneltä ajoneuvon käsittelylle tarjouksen tai mikäli haluat saada lisätietoa tarjoamistamme palveluista tai käyttämistämme tuotteista. Me välitämme ajoneuvostasi, mikäli sinäkin välität. Jokaiselle ajoneuvolle yksilöllinen käsittely.

Ota yhteyttä

 0400278508

Laadukkaat ja yksilölliset tarpeisiin sekä toiveisiin räätälöidyt detailing-palvelut. Jokainen ajoneuvo on yksilö merkistä riippumatta ja ansaitsee tarpeet täydentävän palvelun. Meillä määrä korvataan laadulla.

© Salminen Detailing