MUUT PALVELUT

Autonhoitopalvelut

Meiltä saat myös muita autonhoitopalveluita myllytysten, pinnoitusten ja nahkatöiden lisäksi. Tarjoamme myös korkea laatuiset ylläpitopesut, sisäpuhdistukset/pesutja muita autonhoito palveluita.

Ylläpitopesussa ajoneuvon maalipinta puhdistetaan mahdollisimman hellävaraisesti käyttäen oikeita pesuaineita ja välineitä, jotta ulkopinnoista, vanteista ja ovenväleistä saadaan täydellisen puhtaat. Me emme tee pikapesuja, vaan jokainen ajoneuvo pestään huolellisesti ja tarpeen vaatimilla aineilla.

Mahdollisen pinnoitteen toimivuus maksimoidaan jokaisessa pesussa, jotta pinnoite toimisi mahdollisimman hyvin.
Pinnoittamattomiin ajoneuvoihin suihkitaan wetcoat antamaan hylkivyyttä.
Jokainen ajoneuvo kuivataan pesun jälkeen autonkuivaus puhaltimella ja pehmeällä mikrokuitu kuivausliinalla.

Sisäpuhdistus soveltuu sisätilojen säännölliseen puhtaanapitoon, kun halutaan ylläpitää sisätilat freesinä ja puhtaina.

Sisäpesut ovat sisätilojen kattavempaan puhdistukseen, kun viimme puhdistus kerrasta on kulunut jo pidempi aika tai sisätiloista halutaan mahdollisimman puhtaat. 

Ajovalojen kunnostuksella saadaan samentuneiden umpioiden muoviset linssit kirkastettua ja valo tehoa parannettua. Kunnostus sisältää umpioiden hionnan, kiillotuksen ja suojauksen PPF- suojakalvolla, joka estää umpioiden haalistumisen, kiveniskut ja kulumista.

Jokainen palvelu räätälöidään ajoneuvon likaisuuden sekä tarepiden ja toiveiden pohjalle.

  • Ylläpitopesu Alk. 50€ Ylläpitopesu sisältää liuotinpesun, esipesun, kinnastelun, vanteiden pesun, ovenvälien pesun ja kuivauksen. Tarpeen vaatiessa pienpoisto, raudanpoisto ja tukkeutuneen pinnoitteen avauksen.
  • Sisäpuhdistus Alk 30€. Sisäpuhdistus sisältää imuroinnin ja pölyjen pyyhinnän. 
  • Sisäpesu Alk. 120€. Sisäpesu sisältää penkkien märkäpesun, pintojen pesun, välien puhdistuksen ja lasien pesun.
  • Moottoritilan pesu Alk. 40€
  • Ajovalojen kunnostus Alk. 200€ Sisältää hionnan, kiillotuksen ja suojakalvotuksen PPF-kalvolla
YHTEYDENOTTO

Tuomas on koulutettu autonhoitoalan ammattilainen joka vastaa Salminen Detailing toiminnasta sekä korkeasta laadusta. Voit kysyä häneltä ajoneuvon käsittelylle tarjouksen tai mikäli haluat saada lisätietoa tarjoamistamme palveluista tai käyttämistämme tuotteista. Me välitämme ajoneuvostasi, mikäli sinäkin välität. Jokaiselle ajoneuvolle yksilöllinen käsittely.

Ota yhteyttä

 0400278508

Laadukkaat ja yksilölliset tarpeisiin sekä toiveisiin räätälöidyt detailing-palvelut. Jokainen ajoneuvo on yksilö merkistä riippumatta ja ansaitsee tarpeet täydentävän palvelun. Meillä määrä korvataan laadulla.

© Salminen Detailing